Groep Leentje

Groep Leentje

dinsdag 5 november 2013

DInsdag 05/11/'13

Praatronde

Simon: is zaterdag naar Kapitein Winokio geweest. Sam vertelt dat hij deze zanger kent. Bijna iedereen kent wel een liedje van hem. Sam dacht vroeger dat het Kapitein Pinokkio was. 
Isra: klacht: in het kunstatelier was er niet goed opgeruimd. Toen ze een potje wilde nemen bleek er nog verf in te zitten. We stellen voor om de potjes beter uit te spoelen. Maar eigenlijk is dit ook verspilling van verf. Misschien moeten we proberen om minder verf te gebruiken. Je kan altijd verf bijnemen als je niet genoeg hebt, maar je kan het moeilijk terugsteken als je teveel hebt.
Bastiaan: is tijdens de zomervakantie gaan helpen in het huis van vrienden van zijn mama. Ze gingen verhuizen en er moest geschilderd worden en in de tuin gewerkt worden. Bastiaan vertelt wat frezen is: met een soort machine (met messen) ploeg je de grond om zodat er geen onkruid meer groeit. 

Arshia: schoolraad: verschillende voorstellen:
- bezoek aan het stadhuis van Gent om voorstellen te doen voor een kindvriendelijk Gent. We zouden graag een klimboom hebben (maar dit duurt zo lang om te groeien) en meer speelstraten.
- carwash in mei om een paar centjes te kunnen verdienen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten