Groep Leentje

Groep Leentje

maandag 20 januari 2014

Praatronde

Op vraag van Micha zullen er uit onze groep vier in plaats van twee MOS-kinderen aangesteld worden: naast Bastiaan en Arshia zullen ook Hannah en Aliou zich extra  inzetten voor MOS.

Arshia: zaterdag ben ik gaan boogschieten en ik heb iets nieuws geleerd. We gebruikten een lapje aan onze hand zodat het niet pijn doet. Sommige kinderen konden het niet goed, want het was de eerste keer dat ze kwamen: ze lieten de boog los en niet de pijl. Soms is het erg voor de kinderen die het nog niet kunnen. Ze moeten tonen wat ze kunnen (3x schieten) en dan beslist de groep. Het is ook niet eerlijk omdat ze ook nog niet hebben kunnen oefenen. Bij Arshia werd er ook gestemd maar het was gelukkig goed. In Puyenbroek hebben we ooit ook boogschieten gedaan. Arshia geeft nog een tip: de pjjl moet ter hoogte van je wang blijven, want er is ooit een ongeluk gebeurt met een kindje dat zijn pijl te hoog hield en zo gewond geraakte aan zijn oog. 

Zay en Bastiaan: hebben tijdens de speeltijd vorige week een liedje van Doe maar geoefend. Het blijkt dat ze het nog niet goed kennen. Enkel het refrein. Wat is het refrein? Hoe noemen we dat andere stukje van een lied? En waarom moesten Bastiaan en Zay giechelen voor ze begonnen zingen? Wie vindt het nog moeilijk om voor een groep en zonder muziek te zingen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten