Groep Leentje

Groep Leentje

dinsdag 6 mei 2014

Praatronde

Zay en Bastiaan: Iedereen weet dat het binnenkort de wereldbeker voetbal is en wij sparen stickers. We vinden het leuk om zo'n dingen te sparen. Famke wil weten of het niet leuker zou zijn om een volgeplakt boek te kunnen kopen? Het sparen is veel leuker. Je kan dan ook stickers ruilen. 

In het verzamelboek heb je plaats om stickers te plakken. Je kan ook zelf de scores bijhouden, want alle wedstrijden staan al vermeld. Alle landen die meespelen zijn in groepen verdeeld. Het is wel de 'wereldbeker' maar niet alle landen doen mee. Er zijn voorrondes geweest, want anders zijn er teveel landen die meedoen. Hoeveel landen zijn er eigenlijk in de wereld? En wordt er in alle landen voetbal gespeeld? Zay weet dat zelfs Ijsland en Groenland een ploeg hebben!

Arshia: de lessen boogschieten zijn nu al voorbij. Ik heb al drie bogen, waarvan een jagersboog en een Olympische boog. Het verschil zit in het gewicht en de 'pees' van de boog. De 'pees' is de 'draad', maar veel mensen kennen de juiste naam niet. Een 'pees' kennen we toch ook nog van ergens anders? 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten